2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS II
   Avaluació
  Descripció Pes
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Simulació d’un procés de fermentació (5%).

Simulació d’un procés de separació (5%).
10%
Avantprojecte Modelització del procés productiu del avantprojecte que estan realitzant, incloent-hi aspectes de síntesis de processos, de disseny de processos i de modelització de processos. 50%
Proves pràctiques Test individual. A final del període de impartició de l’assignatura, i en la data hora i hora publicada en la Guia Docent, es realitzarà una prova global dels coneixements adquirits per l’alumne (a resoldre a la sala d'ordinadors). Hi ha nota minima per promitjar (3.5) 40%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Els alumnes que hagin renunciat a l'avaluació continuada faran un examen global i exhaustiu dels coneixement impartits a l'assignatura en la data, hora i aula publicada a la Guia Docent. Aquest examen valdrà el 100% de la nota de l'assignatura per aquests alumnes. En la segona convocatòria (juny) es realitzarà un examen global i exhaustiu dels coneixements impartits en l'assignatura en la data, hora i aula publicada a la Guia Docent.