Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19052229 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Examen escrito para evaluar el programa teórico |
60% | |
Pràctiques a laboratoris | Examen práctico (ha de aprobarse para poder realizar el examen teórico). Evaluación del trabajo realizado en el laboratorio | 25% | |
Treballs | Evaluación de la realización y presentación de trabajos en grupo | 15% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||