2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2008_09
Assignatura MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS Codi 19052231
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
4.5 3 1.5 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica josep.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
Web
Descripció general i informació rellevant Donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb el mon dels microorganismes en els aliments: quina es la microbiota normal dels aliments, quines tècniques de conservació es poden aplicar per a la seva preservació, les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes, quins tipus de alteració produeixen en els aliments, quines son les tècniques microbiològiques emprades al laboratori per el seu enriquiment, aïllament e identificació, i quantificació dels microorganismes, quines son las malalties relacionats amb la presència dels microorganismes en els aliments, quina estructura i mecanisme de accions tenen les toxines microbianes.