Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 19052231 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació genèrica de l' assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels blocs temàtics a l’aula. |
Presentacions / exposicions | Exposició i discusió a l'aula d'un article científic. |
Debats | Debat per part de la resta d'alumnes de l'article exposat |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori, en grups de 2-3 persones, on es requerirà un informe de grup de cadascuna de les pràctiques. |