2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL Codi 19204108
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica enric.olle@urv.cat
luismelchor.gallart@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
anna.mas@urv.cat
yolandadelpilar.nunez@urv.cat
Professors/es
OLLE CORBELLA, ENRIC
GALLART MILLAN, LUIS MELCHOR
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
MAS CAPDEVILA, ANNA
NUÑEZ GUTIERREZ, YOLANDA DEL PILAR
Web
Descripció general i informació rellevant

La docència serà presencial sempre que la limitació en l’aforament de l’aula a causa de l’emergència sanitària ho permeti. Si el nombre d’estudiants matriculats fos superior a l’aforament permès a l’aula assignada, la docència es farà mixta (presencial i a distància)en horari programat. L’organització concreta s'especificarà en l'espai Moodle de l’assignatura en funció de la situació d'emergència sanitària.

El treball de laboratori es realitzarà en persona amb horaris programats tenint en compte les limitacions trobades per la COVID-19. En relació a el temari de fisiologia vegetal i seminaris de vegetal, la docència s'impartirà de forma virtual amb suport presencial per a resolució de dubtes.