2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A8
B1
B3
B4
B5
S'avalaurà el desenvolupament de les pràctiques i capacitat de treballar en grup i un informe conjunt de pràctiques. Obligatorias. Elaboración de dosier de prácticas por parte de cada grupo al finalizar las mismas. 0%
Seminaris
A4
A5
A9
B1
B3
B4
B5
Exposición en clase un artículo relacionado con la microbiología y los alimentos. Grupos de 4-5 alumnos. Obligatorios. Se guarda la nota para la segunda convocatoria. 20%
Proves de desenvolupament
A4
A5
A8
A9
A10
B3
C4
- Examen teórico parcial: aproximadamente mitad de la materia de la asignatura. Eliminatorio de materia con nota igual o superior a siete.

- Examen teórico final, 80 % de la nota: examen teórico de toda la materia de la asignatura para aquellos alumnos que no superaron el parcial y de la materia restante para aquellos que tuvieron nota igual o superior a siete en el parcial.
80%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Segona convocatòria: Nota de examen teòric + nota de seminaris (es guarda de la convocatòria anterior).

Per a fer el promig entre la nota dels seminaris i la dels examens caldrà que la dels exàmens sigui igual o superior a 4/10.