2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A5
A11
CT4
Els seminaris consistiran en xerrades sobre temes d'interès per a l'alumne i que s'intentarà que siguin realitzades per experts de la matèria. D'altra banda, a classe es realitzaran activitats que l'alumne haurà de resoldre i seran avaluades 15%
Pràctiques a laboratoris
A5
Per poder aprovar les assignatura, l'alumne haurà de realitzar les pràctiques de l'assignatura. D'altra banda, les pràctiques seran avaluades a través d'una prova escrita prèvia i una altra posterior. 15%
Proves de desenvolupament
A5
A10
A11
L'examen de Biotecnologia molecular vegetal té un pes d'un 30% i el de Biotecnologia molecular animal d'un 40%. Per poder fer la mitjana, cal tenir una nota mínima de 5 en cadascuna d'aquestes parts de l'assignatura. 70%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En cas que l'alumne necessiti presentar-se a segona convocatòria, aquest només haurà de fer-ho de la part de l'assignatura de la qual no hagi obtingut una nota mínima d'un 5.