2021_22
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
 
Bachelor's Degree in Biotechnology (2009)
 Subjects
  ECONOMY AND BUSINESS MANAGEMENT
   Contents
Topic Sub-topic
1-1. Introducció a l'empresa

1-2. Arees funcionals de l'empresa

1-3. L'empresa des d'un punt de vista jurídic

1-4. Fiscalitat empresarial
1.1. Concepte d'empresa
1.2. Elements de l'empresa
1.3. Tipus d'empreses
1.4. Principis de l'activitat empresarial

2.1 Administració
2.2 Operacions
2.3 Comercialització
2.4 Recursos humans
2.5 Inversió i finançament

3.1 Introducció
3.2 Empresaria persona física, persona jurídica

4.1 Concepte, finalitat i tipus de tributs
4.2 Elements d'un impost
4.3 Tipus d'impostos
4.4 Impostos bàsics; IRPF i Impost de Societats
2.Administració empresarial 2.1. Introducció a l'administració de l'empresa
2.2. Planificació empresarial
2.3. Rols, funcions i qualitats directives
2.4. Responsabilitat social de les empreses
2.5. Competitivitat empresarial
2.6. Recursos humans, motivació i lideratge
3. Operacions 3.1. Objectius del sistema d'operacions
3.2. Tipus de processos productius
3.3. Disseny del sistema de producció
3.4. Costos de producció
3.5. Productivitat
3.6. Proveiment i gestió d'existències
3.7. Localització
4. Màrqueting 4.1. Concepte de màrqueting
4.2. Estratègies de màrqueting
4.3. Sistemes d'informació
4.4. Producte
4.5. Preu
4.6. Distribució
4.7. Promoció
5. Inversió i finançament 5.1. Estructura econòmica i financera
5.2. La funció financera
5.3. La funció d'inversió