2017_18
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS Codi 19204127
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Adreça electrònica montserrat.poblet@urv.cat
ricardo.cordero@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Web
Descripció general i informació rellevant Visió general i comprensió de la diversitat de processos i productes que es poden fer amb biotecnologia, dels diferents àmbits farmacèutic, alimentari, ambiental i altres.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent