2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  PRODUCTES NATURALS D'INTERÈS INDUSTRIAL
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Introducció de l’assignatura, el programa, el seus objectius i la forma d’avaluació
Sessió Magistral 2. Metabolisme primari i secundari. Actualització de conceptes
3. Extracció de productes del medi natural. Caracterització
4. Productes naturals amb valor farmacèutic: anticancer, anti-HIV, etc.
5. Bio-pesticides
6. Fibres
7. Aromes, fragancies
8. Colorants
Seminaris Semiaris sobre aspectes concrets relacionats amb els temes impartirs en les sessions magistrals
Presentacions / exposicions Preparació per part dels alumnes de treballs sobre productes naturals i que presentaran de forma oral. Aquests treballs auran de considerar

-Aplicació industrial
-origen biogenétic
-process d'extracció
-Transformacións industrials
-implicacions economiques i etiques
Atenció personalitzada Hi haurà una hora a la setmana per atenció als estudiants de forma individualitzada