2017_18
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 19204212
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica manuel.suarez@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web http://www.sre.urv.cat
Descripció general i informació rellevant Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lèrgens), traçabilitat dels aliments.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent