2017_18
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A10
Presentació oral sobre un tema i preparació d'un document de síntesi.
Participació activa en el debat.
20%
Proves mixtes
A10
2 proves mixtes (test i preguntes de desenvolupament) al llarg del curs. 40% de cada prova
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

És requisit imprescindible un mínim de 4 en cadascuna de les proves parcials. A més, la mitjana dels dos exàmens ha de donar 5 per a aprovar l'assignatura.

La segona convocatòria consistirà en una prova mixta de preguntes tipus test i de desenvolupament. La nota serà el 80%. El 20% restant vindrà de la nota dels seminaris.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.