2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A8 Facilitar a l'alumne les eines que el capacitin per a l'interpretació d'articles científics
Donar a conèixer a l'alumne el/s programa/es de processat de dades resultants de les tècniques d'identificació
Facilitar a l'alumnat les estratègies que li facilitin l'interpretació de dades científiques
Disposar de l'informació necessària per a coneixer les diferents tècniques d'identificació d'organismes vegetals (Vitis vinifera)
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Adapta els objectius d’aprenentatge proposats pel professor/a
Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura
 B4 Decideix com gestiona i organitza el treball i el temps
Pren decisions encertades en moments compromesos mostrant seguretat, coherència i d’ acord amb una sistemàtica
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Utilitza la informació comprenent les implicacions econòmiques, legals, socials i ètiques de l’ accés a la informació i el seu ús
 C4 Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text escrit gramaticalment correcte