2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  ALIMENTS TRANSGÈNICS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ALIMENTS TRANSGÈNICS Codi 19204215
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MARTÍNEZ MICAELO, NIEVES BEATRIZ
Adreça electrònica neus.martinez@urv.cat
Professors/es
MARTÍNEZ MICAELO, NIEVES BEATRIZ
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi de l’aspecte biotecnològic, la utilitat per l’alimentació i la salut humana i animal, els beneficis agraris, l’ impacte ecològic i econòmic, i els aspectes legals i de seguretat dels aliments i components dels aliments derivats d’organismes genèticament modificats (Genetically Modified Organisms, GMO).
Aquesta assignatura s'impartirà en anglès.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent