2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A10 Saber quins són els microorganismes alterans dels aliments, els indicadors de contaminació, els patógens que es transmeten pels aliments així com els implicats en aliments fermentats
Entendre quins són els factors que influeixen en la supervivencia i creixement microbià i, conèixer les mesures de control d'aquests factors
 A11 Disposar dels criteris necessaris per a decidir, entre les diferents tècniques convencionals i moleculars, la més adequada per les anàlisis d'aliments i el control d'higiene en les diferents etapes de producció d'aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B5 Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip
Amb la seva forma de comunicar i relacionar-se contribueix a la cohesió del grup
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors