2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS Codi 19204225
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
florencia.sainz@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
SAINZ PÉREZ, FLORENCIA
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer els processos fermentatius, les reaccions bioquímiques involucrades i els microorganismes responsables.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent