2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  PREBIÒTICS I PROBIÒTICS
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) PREBIÒTICS I PROBIÒTICS Codi 19204233
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica albert.bordons@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer les propietats dels prebiotics i probiòtics i la seva funció en l'organisme. Avaluar la seva funcionalitat. Conèixer la legislació vigent sobre prebiòtics i probiotics i la percepció del consumidor.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent