2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2014_15
Assignatura (*) SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA Codi 19204235
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
RUIZ EDO, FRANCESC XAVIER
Adreça electrònica francescxavier.ruiz@urv.cat
Professors/es
RUIZ EDO, FRANCESC XAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura es pretén donar una visió de la problemàtica mediambiental de les indústries alimentàries, enfocada principalment en els tractaments dels residus orgànics (deixalles o reutilització com a subproductes). També es tractarà el tema de l'envasat en la indústria alimentària.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent