2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  SEGURETAT ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) SEGURETAT ALIMENTÀRIA Codi 19204236
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Adreça electrònica francesc.puiggros@urv.cat
Professors/es
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura s'impartiran els coneixements bàsics perquè l'alumne sigui capaç d'identificar els perills associats als aliments, valorar els seus riscos i conèixer els mètodes per reduir-los a nivells acceptables. S'inclouran tant factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (alteracions tèrmiques, pesticides, metalls pesants etc.). Així com també es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent