2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  QUÍMICA ENOLÒGICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A2
A9
Es valorarà la correcta aplicació dels continguts explicats a classe en la ressolució de forma correcta i raonada de qüestions i problemes. 7%
Debats
A2
A9
Es valorarà:
- com s'apliquen els coneixements explicats a la classe magistral
- la discussió, amb base científica, sobre qüestions concretes relacionades amb temes de l'assignatura
3%
Presentacions / exposicions
A2
A9
Es valorarà:
- el contingut: nivell, correcció "química", on s'ha buscat la informació, com s'ha estructurat.
- les respostes a les preguntes formulades
- la correcció gramatical de la presentació oral i escrita
- la claredat de l'exposició, si es fa de manera interessant i convincent, així com la forma d'expressar-se en públic.
- la correcta utilització de l'editor de textos i les presentacions power point.
10%
Proves objectives de preguntes curtes
A2
A9
Es valorarà la correcta aplicació dels continguts explicats a classe en la ressolució de forma correcta i raonada de qüestions i problemes. 65%
Proves objectives de tipus test
A2
A9
Es valorarà la visió global de l'assignatura i la correcta relació dels temes entre si. 15%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Primera convocatòria: Les proves de preguntes curtes correspondran a diferents controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura. La prova tipus test es realitzarà durant el periode d'exàmens en la data fixada i correspon a tot el temari de l'assignatura.

Segona convocatòria: els controls i la prova tipus test seran substituits per una prova única, que correspon al 80% de la nota final.

Primera i segona convocatòria: Tots els alumnes matriculats hauran de lliurar les activitats proposades i que suposen un 20% de la nota final tant en la primera com en la segona convocatòria independentment de si assisteixen a classe o no.