Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
QUÍMICA ENOLÒGICA |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | QUÍMICA ENOLÒGICA | Codi | 19214102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Assignatures que en continuen el temari | ||
|
Assignatures que es recomana cursar simultàniament | ||
|
Assignatures que es recomana haver cursat prèviament | ||
|
Altres comentaris | |
Es recomana a l'alumnat que no tingui bons fonaments de química orgànica i química analítica que faci una revisió a l'inici de l'assignatura sobre: formulació orgànica, mecanisme de les principals reaccions orgàniques, equilibris àcid-base, equilibris redox i conceptes bàsics sobre precipitacions. |