2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A2
A10
S'avaluaran els coneixements teòrics adquirits tenint com a base els fonaments exposats a les casses magistrals 20%
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A2
A10
B1
B4
S'avaluarà la preparació dels problemes prèvia a la ressolució a classe així com la participació i la capacitat crítica davant els resultats obtinguts 20%
Pràctiques a laboratoris
A2
A10
B1
B4
B5
C4
S'avaluarà la preparació d'aquestes així com l'execució al laboratori (idoneitat del material emprat, preguntes i implicació, sentit crític, temps emprat) i la llibreta de laboratori. l final de les pràctiques caldrà presentar un informe de pràctiques que també serà avaluat 20%
Fòrums de discussió
A2
A10
B1
C2
C4
S'avaluarà la participació així com el nivell i importància dels comentaris 10%
Pràctiques a través de TIC
A2
A10
B1
C2
C4
S'avaluaran els continguts, fonts d'informació consultada, idoneitat i presentació dels treballs 10%
Treballs
A2
A10
B1
B4
C4
S'avaluaran els continguts, fonts d'informació consultades, idoneitat i presentació dels treballs 20%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La segona convocatòria consistirà en un examen escrit final de tota l'assignatura i que contarà el 100% de la nota, en el qual hi haurà una part relacionada amb la part de teoria i una altra part relacionada amb la part de pràctiques, amb uns pesos respectius del 60 i del 40% sobre la nota final. És obligatori aconseguir una puntuació mínima de 4 en cada part per poder fer la mitjana amb l'altra. En qualsevol cas, i per poder aprovar l'assignatura, la mitjana de les dues parts ha de ser igual o superior a 5.

Important: es prohibeis l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves, a excepció del consentiment exprés del professor.