Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 19214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
A l'aula: - Resolució d'un problema vitícola concret i estudi d’alternatives. - Discussió fòrum. - Valoració del criteri en l’anàlisi dels problemes i del treball en equip sobre temes de plantació. |
30 | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Treball pràctic sobre una plantació de vinya, individual | 30 | ||||
Proves mixtes |
|
Proves mixtes amb preguntes curtes i interpretació de gràfics | 40 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Qualsevol activitat ha d'obtenir una qualificació de 4 per a ser avaluada. En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial o activitat a recuperar ha de superar la nota de 5. Es prohibeix l'ús de mòbils i altres eines TIC durant la realització de les proves teòriques |