Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Codi | 19214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||
Sessió Magistral |
|
15 | 15 | 30 | ||||||||
Seminaris |
|
10 | 15 | 25 | ||||||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
10 | 0 | 10 | ||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||||
Proves mixtes |
|
5 | 0 | 5 | ||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |