Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Codi | 19214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Realització i discussió de documents diversos sobre diferents organismes que causen plagues i malalties a la vinya. | 20% | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves objectives sobre els documents treballats. | 20% | ||||
Proves mixtes |
|
Es realitzaran dues proves dels continguts teòrics de l'assignatura al llarg del curs. | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Cada part avaluada ha d'obtenir una qualificació superior a 4. En primera convocatòria, les diferents proves avaluatives fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, l'alumne haurà de recuperar la part suspesa en segona convocatòria. En segona convocatòria l'alumne ha de treure mínim un 5, sigui d'una part o del total de la matèria. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |