2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
B1
2 0 2
Sessió Magistral
A7
A8
A9
A10
A11
48 57.6 105.6
Presentacions / exposicions
A7
A8
A9
A10
A11
4 8 12
Pràctiques a laboratoris
A7
A8
A9
A10
A11
B6
36 46.8 82.8
Treballs
A7
A8
A9
B1
B4
1 4 5
Atenció personalitzada
B4
2 0 2
 
Proves orals
B6
1 1.5 2.5
Proves mixtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
2 2.4 4.4
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
2 2.4 4.4
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
2 2.4 4.4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat