2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
B1
2 0 2
Sessió Magistral
A2
A3
A8
A9
28 33.6 61.6
Seminaris
A7
A8
A10
A14
6 7.2 13.2
Pràctiques a laboratoris
A9
A10
B5
28 33.6 61.6
Presentacions / exposicions
B6
C2
C4
1 1.4 2.4
Treballs
B3
B4
C4
1 1.4 2.4
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
B2
B3
B6
C3
C4
4 4.8 8.8
Atenció personalitzada
B4
2 0 2
 
Proves mixtes
C3
C4
0.5 0 0.5
Proves de desenvolupament
C4
0.5 0 0.5
Proves objectives de preguntes curtes
C3
C4
0.5 0 0.5
Proves objectives de tipus test
C3
0.5 0 0.5
Proves orals
B6
C2
0.5 0 0.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat