2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ENOLOGIA GENERAL I
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A7 Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions.
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència.
Disposar dels criteris necessaris per a decidir segons l'estat de maduració del raïm, la data de verema i l'entrada de la mateixa en celler.
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos, ?)
 A8 Disposar dels coneixements necessaris per a dirigir els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar.
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos, ?)
Disposar dels coneixements necessaris sobre materials d'elaboració (llevats, activadores, enzims, clarificants...) i processat (suro, roure, barriques ampolles, etiquetes, caixes,).
 A9 Disposar dels coneixements necessaris per a dirigir els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar.
Disposar del coneixement suficient de maquinària i equips d'elaboració propis del celler.
Disposar dels coneixements necessaris per a l'estabilització, filtració i embotellat del vi.
 A10 Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions.
Disposar dels coneixements necessaris per a dirigir els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar.
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència.
Disposar dels criteris necessaris per a decidir, controlar i dirigir la verema i l'entrada de la mateixa en celler.
 A11 Disposar dels criteris necessaris per a decidir, controlar i dirigir la verema i l'entrada de la mateixa en celler.
Disposar dels coneixements necessaris per a dirigir els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar.
Disposar dels coneixements necessaris per a l'estabilització, filtració i embotellat del vi.
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos)
Disposar dels coneixements necessaris sobre materials d'elaboració (llevats, activadores, enzims, clarificants) i processat (suro, roure, barriques ampolles, etiquetes, caixes).
 A14 Disposar del coneixement suficient de maquinària i equips d'elaboració propis del celler.
Disposar dels coneixements necessaris per a l'estabilització, filtració i embotellat del vi.
 A15 Disposar dels coneixements necessaris per a dirigir els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar.
Disposar dels coneixements necessaris per a l'estabilització, filtració i embotellat del vi.
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos,)
Disposar dels coneixements necessaris sobre materials d'elaboració (llevats, activadores, enzims, clarificants) i processat (suro, roure, barriques ampolles, etiquetes, caixes).
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Posa en pràctica de forma disciplinada els enfocaments, mètodes i experiències que proposa el professor
Adapta els objectius d’aprenentatge proposats pel professor/a
 B2 Segueix un mètode lògic per identificar les causes d’ un problema i no quedar-se amb els símptomes
Troba la solució adequada
 B4 Gestiona i organitza el treball i el temps d’ acord amb la planificació donada
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors
 C4 Produeix un text oral gramaticalment correcte
Produir un text oral ben estructurat, clar i eficaç