2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ENOLOGIA GENERAL I
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A7
A8
A9
A10
A11
A14
A15
B1
B2
C3
C4
Presentació de resseneyes de cadascuna de les sessións. 25%
Proves de desenvolupament
A7
A8
A9
A10
A11
A14
A15
Realització de proves objectives per a avaluar el grau d'assoliment dels coneixements de l'assignatura. 75%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per aprobar l'assignatura és imprescindible ésser capaç de resoldre problemes bàsics en els que es planteja una entrada de raïm en la bodega i es demana el càlcul del dioxid de sofre necessari a afegir així como cálculs de correccions del most.

Els alumnes que no superin el problema no aprovaran l'assignatura.

La segona convocatòria serà un examen final amb inclusió de preguntes corresponents als parcials