2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL II
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL II Codi 19214116
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica jmcanals@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
jordi.gombau@urv.cat
pere.pons@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
GOMBAU ROIGÉ, JORDI
PONS MERCADE, PERE
Web http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant Aprofundir en el tast, estadística, disseny i tast de vins de varietats diferents aprenent a fer descripcions.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent