Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL II |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19214116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Examen final | 35% | |||||||
Sessió Magistral |
|
Examen final | 35% | |||||||
Proves mixtes |
|
Examen final | 20% | |||||||
Altres | Assiduïtat en les sessions de tast |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria consistirà en una prova mixta (exercicis i cates) fins a un màxim de 80%. |