2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A7 Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos, ?)
 A8 Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos, ?)
 A9 Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència.
 A10 Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions.
 A11 Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos)
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Fa preguntes intel·ligents que qüestionen el que ha après i mostra iniciativa en la cerca d’ informació
 B2 Troba la solució adequada
 B5 Actua constructivament per afrontar els conflictes de l’ equip
 B6 Fa presentacions interessants i convincents
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge