Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19214120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques. Classificar els microorganismes sobre la base dels tècniques descrites. Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper del mateixos en la humanitat Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. Conèixer i responsabilitzar-se sobri el paper del microorganismes en els indústries agroalimentàries. Conèixer els característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. Conèixer els tècniques d'estudi dels microorganismes. Donar resposta a problemes en la indústria agroalimentària en els quals s'impliquin els microorganismes. Conèixer i fer servir les fonts documentals que tracten els diferents aspectes de l'estudi desl microorganismes d'interès industrial | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Comparteix i assumeix els objectius d’ aprenentatge proposats pel professor Pregunta per aprendre i s’interessa per aclarir els seus dubtes Adapta els objectius d’aprenentatge proposats pel professor/a Fa preguntes intel·ligents que qüestionen el que ha après i mostra iniciativa en la cerca d’ informació Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura Es capaç d’integrar paradigmes d’altres disciplines | |
B3 |
Reflexiona sobre les noves formes de fer les coses Experimenta amb procediments nous Proposa noves idees, oportunitats o solucions a problemes i/o processos coneguts Identifica necessitats de millora en situacions i contexts complexes Aplica tècniques innovadores i obté resultats | |
B4 |
Gestiona i organitza el treball i el temps d’ acord amb la planificació donada Fa el treball previst d’acord amb els criteris de qualitat donats Presenta resultats d’ allò que s’espera en el temps previst Reconeix els encerts i errors en el desenvolupament de la seva tasca Presenta resultats d’allò que s’ espera en la manera adequada d’ acord amb la bibliografia donada i en el temps previst Analitza les seves limitacions i possibilitats per desenvolupar la seva tasca/treball Decideix com gestiona i organitza el treball i el temps Decideix com ha de fer el treball previst perquè tingui la màxima qualitat possible. | |
B5 |
Col·labora en la definició, organització i distribució de les tasques del grup Participa de forma activa i comparteix informació, coneixement i experiències Porta a terme la seva aportació individual en el temps previst i amb els recursos disponibles. Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C4 |
Produir un text oral ben estructurat, clar i eficaç Produir un text oral adequat a la situació comunicativa Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produir un text escrit adequat a la situació comunicativa |