Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ENGINYERIA ENOLÒGICA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ENGINYERIA ENOLÒGICA | Codi | 19214122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica | |
Capítol de llibre: Engineering Applied to the Wine Fermentation Industry, autors López, F.; Urtubia-Urbina, A.; Pérez-Correa, J.R., pp. 158-180 del llibre Applications of Microbial Engineering (CRC Press LLC, Anglaterra, 2013, ISBN: 978-1-466-5857-75). El professor proporcionarà la bibliografia adient a cada tema del contingut de l'assignatura. |
|
Complementària | |