Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI | Codi | 19214123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència obligatòria Prova escrita u oral Informe de pràctiques |
30% | ||||||||||
Proves mixtes |
|
2 proves escrites durant el curs Necessari un mínim de 4 punts sobre 10 en les proves mixtes per ponderar les notes de pràctiques i altres |
50% | ||||||||||
Altres | Entrega de problemes i activitats durant el curs |
20% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Avaluació de la segona convocatòria serà un examen del temari no superat a l'avaluació continuada. Mantindran criteris d'avaluació, conservant-se les notes de pràctiques de laboratori i altres Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells alectrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista |