Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI | Codi | 19214123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica | |
Antonio Madrid Vicente,, Elaboración De Bebidas Alcohólicas De Alta Graduación Ashurts, P.R., Producción y envasado de zumos y bebidas de frutas sin gas, Ed. Acribia, 1999 Bertrand, A., Les eaux-de-vie traditionelles d’origine vinicole, TecDcc Lavoisier, 1990 Guzmán, M., El vinagre, Díaz de Santos, 1998 Llaguno, C., Polo, M.C., El vinagre de vino, CSIC, 1991 Tanner, H., Brunner, H.R., La distillation moderne des fruits, Ed. Heller Solieri, L., Giudici, P. Vinegars of the World. Springer-Verlag, Milan , 2009 |
|
Complementària | |