2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  CULTURA VITIVINÍCOLA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A8
A15
Avaluació mitjançant participació a les pràctiques 20%
Presentacions / exposicions
B4
B6
C2
C3
C4
Anàlisi de les exposicions que hagi de fer l'alumne al llarg del curs. 40%
Proves mixtes
A8
A15
C3
C4
Exàmens periòdics (6, amb una avaluació de 5 punts cadascun)
En aquests examens estaran prohibits el mòbils, ordinadors, etc...
40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

El curs es planifica en forma d'avaluació continuada. Aquells alumnes que , pels motius que siguin no pugui assistir de forma habitual a classe, haurà de fer les exposicions indicades en el moment que li pertoqui (40%) i d'altra banda una avaluació global pel restant 60% en segona convocatòria mitjançant un examen escrit.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.