2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A6 Facilitar a l'alumne les eines que el capacitin per a l'interpretació d'articles científics
Donar a conèixer a l'alumne el/s programa/es de processat de dades resultants de les tècniques d'identificació
Facilitar a l'alumnat les estratègies que li facilitin l'interpretació de dades científiques
 A10 Disposar de l'informació necessària per a coneixer les diferents tècniques d'identificació d'organismes vegetals (Vitis vinifera)
Disposar de la capacitat de coneixer varietats i portaempelts
Disposar dels coneixements necessaris per saber com es diferencien les varietats i els clons
Disposar dels criteris adients per a coneixer les aptituds dels principals portaempelts i de les principals varietats
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Adapta els objectius d’aprenentatge proposats pel professor/a
Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura
 B4 Pren decisions encertades mostrant seguretat i coherència i d’ acord amb una sistemàtica
Decideix com gestiona i organitza el treball i el temps
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors
 C4 Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text escrit gramaticalment correcte