Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS | Codi | 19214204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
La tutora de l’assignatura recomana la consulta de dubtes personalitzada i posa a la disposició del seu alumnat el suport científic i d’orientació en la metodologia a seguir. Es recomana tractar els dubtes previa concertació de cita Les cites s'han de concertar per correu electrònic |