2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA VEGETAL
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) BIOTECNOLOGIA VEGETAL Codi 19214205
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MULERO ABELLÁN, MIGUEL
Adreça electrònica cristina.valls@urv.cat
miquel.mulero@urv.cat
raquel.gordillo@urv.cat
ester.casanova@urv.cat
ignacio.pedros@urv.cat
Professors/es
VALLS BAUTISTA, CRISTINA
MULERO ABELLÁN, MIGUEL
GORDILLO HISADO, RAQUEL
CASANOVA VALLVÉ, ESTER
PEDRÓS MARTÍN, IGNACIO
Web
Descripció general i informació rellevant Aprendre les bases teòriques i pràctiques de la Biotecnologia Vegetal i les eines de les que es val aquesta disciplina. Aprendre les tècniques que utilitza l'enginyeria genètica així com els fonaments necessaris per aprofundir en el concepte de plantes transgèniques i els diferents mètodes d'obtenció de les mateixes amb aplicacions pràctiques.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent