2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA Codi 19214209
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica mariaclara.alonso@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
ALONSO ESTEVE, MARIA CLARA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant Descriure els principals processos de fermentació utilitzats en la industria alimentària, descriure en l’elaboració de quins aliments estan involucrats i experimentar amb alguns d’aquests processos al laboratori
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent