Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 19214218 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Conèixer i responsabilitzar-se sobri el paper del microorganismes en els indústries agroalimentàries. Donar resposta a problemes en la indústria agroalimentària en els quals s'impliquin els microorganismes. | |
A15 |
Adquirir coneixements específics sobre els derivats del vi com vinagres, aiguardents i orujos, | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Es capaç d’integrar paradigmes d’altres disciplines | |
B2 |
Elabora una estratègia realista per a resoldre el problema | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |