2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  QUÍMICA II
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa
Sessió Magistral Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient.
Pràctiques a laboratoris Desenvolupament al laboratori de diferents anàlisis químiques necessàries pel correcte control de l’elaboració del vi. Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i lliurar els informes parcials de les diferents anàlisis. En finalitzar, es farà un examen de les activitats realitzades.
Treballs Elaboració de tasques de format curt relacionades amb el temari de l'assignatura
Resolució de problemes, exercicis Realització de problemes/exercicis a l'aula, relacionats amb els continguts de teoria.
Atenció personalitzada Es mantindrà contacte amb l'alumne a demanda, però concretant data per a la consulta presencial. El correu-e serà la forma habitual de comunicació fora de l'aula.