2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL I
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL I Codi 19224107
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
Adreça electrònica jmcanals@urv.cat
pol.gimenez@urv.cat
arnau.just@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
GIMÉNEZ GIL, POL
JUST BORRÀS, ARNAU
Web
Descripció general i informació rellevant

En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Introducció a l'anàlisi sensorial, els sentits i la mecànica del tast.



(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent