2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  AMPELOLOGIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A3 Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació.
Conèixer els factors causants d'estrès a la vinya, les respostes fisiològiques de la planta i en funció de la seva interpretació.
 A4 Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació.
Conèixer els factors causants d'estrès a la vinya, les respostes fisiològiques de la planta i en funció de la seva interpretació.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B2 Entén el problema i és capaç de desglossar-lo en parts manipulables
Presenta opcions de solució que són efectives en la majoria dels casos per resoldre els problemes
Troba la solució adequada
 B3 Té en compte a qui i com afecta la innovació
Proposa noves idees, oportunitats o solucions a problemes i/o processos coneguts
 B4 Presenta resultats d’allò que s’ espera en la manera adequada d’ acord amb la bibliografia donada i en el temps previst
Pren decisions encertades mostrant seguretat i coherència i d’ acord amb una sistemàtica
 B7 Aprofundeix en les habilitats i actituds necessàries per integrar el concepte de desenvolupament sostenible en la presa de decisions
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
 C4 Produeix un text oral gramaticalment correcte
Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa