2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL II
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL II Codi 19224113
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CASTELLÀ MARTÍN, ANTON
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica anton.castella@urv.cat
jordi.gombau@urv.cat
pere.pons@urv.cat
Professors/es
CASTELLÀ MARTÍN, ANTON
GOMBAU ROIGÉ, JORDI
PONS MERCADE, PERE
Web
Descripció general i informació rellevant Desenvolupar la capacitat de descriure el vi mitjançant el taller de tast . Degustació de vinificacions especials: vins escumosos, rancios, oportos i vins de Jerez
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent