2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES Codi 19224114
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
joan.rabada@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
RABADÀ BAIGES, JOAN
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. L'alumne ha de conèixer els productes i subproductes derivats del vi, les seves característiques i propietats. - Calcular sistemes de destil•lació per aplicar a l'elaboració d’aiguardents. - Elaboració aiguardents i vinagres.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent