2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
7 7 14
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
5 5 10
Resolució de problemes, exercicis
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
0 5 5
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
C2
2 6 8
Treballs
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
B7
C4
0 7 7
Pràctiques a laboratoris
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
B7
15 10 25
Atenció personalitzada
B6
C4
2 0 2
 
Proves mixtes
3 0 3
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat