2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis
A8
A10
A11
A12
A13
A15
Entrega de problemes i activitats durant el curs 10%
Pràctiques a laboratoris
A8
A10
A11
A12
A13
A15
Assistència obligatòria
Prova escrita u oral
Informe de pràctiques
30%
Proves mixtes
A12
2 proves escrites durant el curs
Necessari un mínim de 4 punts sobre 10 en les proves mixtes per ponderar les notes de pràctiques i altres
60%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Avaluació de la segona convocatòria serà un examen del temari no superat a l'avaluació continuada. Mantindran criteris d'avaluació, conservant-se les notes de pràctiques de laboratori i altres.

Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tabletes i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora