2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  ENOLOGIA GENERAL II
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A6 Realitzar els controls sanitaris i de maduresa del raïm i de decidir en funció d'ells la data de la verema
Utilitzar correctament tots els equips tècnics propis d'un celler per obtenir el most i / o processar la pasta de verema per a la fermentació vínica
Controlar les fermentacions i maceracions
Realitzar les correccions pertinents dels mosts i dels vins
Saber utilitzar i dosificar amb Criteri productes enològics
Saber des del punt de vista pràctic elaborar vins
Conèixer i saber utilitzar tots els equips propis del celler
Saber elaborar vins negres destinat a la criança
Saber determinar l'estabilitat del vi davant de les possibles precipitacions
Saber fer els tractaments d'estabilització dels vins
Conèixer i saber utilitzar tots els equips propis del celler
Conèixer i saber utilitzar tots els equips de filtració
Conèixer i saber utilitzar els diferents sistemes de tancament d'ampolles
Conèixer i saber utilitzar els sistemes d'embotellament
Saber fer un control de qualitat de vi abans i després de l'embotellat
 A7 Saber organitzar una verema
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 CT4 Identificar el propi rol dins del grup i conèixer els objectius i tasques del grup. (Context)
Comunicar i actuar dins del grup per facilitar la cohesió i el rendiment. (Comunicació)
Comprometre’s amb les tasques i l’agenda del grup. (Compromís)
Col·laborar dins del grup en un bon clima de treball i en la resolució de problemes. (Col·laboració)
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge